Terug

Volg Vandaag Inside

Inter vreest herstelde Messi

Inter vreest herstelde Messi

5 nov 2018, 15:51

MILAAN (ANP) - Komt hij wel of niet met FC Barcelona mee naar Milaan? Dat was de voorbije dagen de grote vraag bij Internazionale. Lionel Messi bleek maandag voldoende hersteld van een gebroken arm om met de Catalaanse selectie mee te vliegen naar de Italiaanse stad, waar Barcelona en Inter elkaar dinsdagavond treffen in de Champions League.

,,Ieder kind dat ervan droomt om voetballer te worden, zou het shirt van Messi willen hebben'', zei trainer Luciano Spalletti van Inter. ,,Messi is de kers op de taart bij FC Barcelona. Ze zijn al heel goed, zo hebben ze de afgelopen wedstrijden zonder Messi weer laten zien. Maar hij is de beste speler ter wereld. Messi doet alles twee keer zo snel als alle andere topvoetballers. Iedereen die tegen Messi speelt, moet zich zorgen maken. Maar het zal onze houding niet veranderen, we gaan uit van onze eigen kracht.''

Zonder Messi won Barcelona twee weken geleden in Camp Nou met 2-0 van Inter. De Argentijn keert nu terug in de selectie, al moet hij formeel nog wel toestemming krijgen van de medische staf om weer te kunnen spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.