Terug

Volg Vandaag Inside

Inter verspeelt voorsprong tegen Torino

Inter verspeelt voorsprong tegen Torino

27 aug 2018, 00:46

MILAAN (ANP) - Internazionale heeft ondanks een treffer van Stefan de Vrij ook de tweede competitiewedstrijd niet kunnen winnnen. Na de valse start vorige week bij Sassuolo (1-0) kwam de club uit Milaan in eigen huis tegen Torino niet verder dan 2-2.

Ivan Perisic zette Inter al na zes minuten op voorsprong met ene hard schot. Na ruim een half uur zorgde Stefan de Vrij met het hoofd voor de 2-0. Het is de eerste treffer van de 26-jarige Nederlander voor zijn nieuwe club.

Andrea Belotti zorgde na slecht verdedigen van de defensie en de doelman van Inter voor de 2-1 door een lange pass van de Spanjaard Iago Falque binnen te tikken. De Fransman Soualiho Meïté maakte met een van richting veranderd schot gelijk. Torino-doelman Salvatore Sirigu bracht in blessuretijd nog redding op een schot van Perisic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.