Terug

Volg Vandaag Inside

Inter-trainer Inzaghi heeft direct slecht nieuws voor Onana

Inter-trainer Inzaghi heeft direct slecht nieuws voor Onana

6 juli 2022, 19:46

André Onana rondde vorige week zijn langverwachte transfer naar Internazionale af, maar hoeft in Italië niet te rekenen op een basisplaats. Inter-trainer Simone Inzaghi kondigde dinsdag op een persconferentie aan dat Samir Handanovič zijn eerste doelman is. 

‘Qua hiërarchie zal Samir Handanovič mijn eerste keeper zijn. Dat verdient hij door het afgelopen seizoen dat hij heeft gehad’, zei Inzaghi over de 37-jarige Sloveense doelman. ‘Onana is een jonge keeper, onze keeper voor de toekomst. We weten allemaal de waarde van Onana en hij zal zijn kansen krijgen om zich dit seizoen te kunnen laten zien bij Inter.’

Onana kwam in 2015 van FC Barcelona over naar Ajax en groeide in Amsterdam uit tot eerste doelman. Afgelopen seizoen kwam hij echter amper aan spelen toe, omdat trainer Erik ten Hag de voorkeur gaf aan andere keepers. Onana maakte zich niet populair door na een dopingschorsing zijn contract bij de Amsterdamse club niet te verlengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.