Terug

Volg Vandaag Inside

Inter start competitie met spectaculaire zege op Fiorentina

Inter start competitie met spectaculaire zege op Fiorentina

27 sep 2020, 00:53

Internazionale is de nieuwe voetbalcompetitie in Italië spectaculair begonnen. De nummer 2 van het vorige seizoen won zaterdag in eigen stadion in de slotfase van Fiorentina: 4-3. Inter miste de Nederlandse verdediger Stefan de Vrij wegens een schorsing.

Voor Fiorentina was het al de tweede competitiewedstrijd. Vorige week won het elftal van coach Giuseppe Iachini met 1-0 van Torino.

Een tweede zege leek lange tijd aanstaande voor Fiorentina. Christian Kouamé opende in de 3e minuut de score. Kort voor rust maakte Lautaro Martínez gelijk. Inter kwam door een eigen doelpunt van Federico Ceccherini in de 52e minuut op voorsprong. Daarna was het weer de beurt aan Fiorentina. Franck Ribéry speelde een belangrijke rol. De 37-jarige Fransman gaf zowel bij de 2-2 van Gaetano Castrovilli als bij de 2-3 van Federico Chiesa de assist.

Inter leek verslagen, maar twee late doelpunten beslisten anders. Romelu Lukaku zorgde in de 87e minuut voor de 3-3 en in de 88e minuut noteerde Danilo D'Ambrosio de 4-3 voor de verliezend finalist van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.