Inter speelt met De Vrij gelijk bij Frankfurt

7 mrt 2019, 21:56

FRANKFURT (ANP) - Inter heeft aan de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Europa League tegen Eintracht Frankfurt een gelijkspel overgehouden. Met Stefan de Vrij in de verdediging bleef het in Duitsland 0-0. Jetro Willems viel in bij Frankfurt. De return is komende donderdag.

Inter kreeg de beste kans. In de 22e minuut zag Marcelo Brozovic een strafschop gestopt door Kevin Trapp. Men zou wellicht kunnen spreken van gerechtigheid. De aanleiding van de penalty was een opzichtige Schwalbe van de Argentijnse aanvaller Lautaro Martínez.

Arsenal verloor bij Stade Rennes. In Frankrijk werd het 3-1 voor de thuisclub. De Engelsen speelden vanaf de 41e minuut met een man minder, na rood voor de Griek Sokratis Papastathopoulos.

Opvallend was ook de zege (3-1) van Villarreal bij de Russische topclub FC Zenit. De Spanjaarden staan in de eigen competitie op de achttiende plaats.