Terug

Volg Vandaag Inside

Inter speelt gelijk tegen Fiorentina en blijft derde

Inter speelt gelijk tegen Fiorentina en blijft derde

23 juli 2020, 01:59

Internazionale heeft verzuimd de tweede plaats te heroveren in de Serie A. De ploeg van Stefan de Vrij bleef in eigen huis in Milaan op 0-0 steken tegen Fiorentina, maar is wel definitief zeker van een ticket voor de Champions League.

Inter heeft 73 punten, één minder dan nummer twee Atalanta. Koploper Juventus staat op 80 punten en komt in de 35e speelronde donderdag in actie tegen Udinese.

AS Roma klom terug naar de vijfde plaats dankzij een ruime zege op het al gedegradeerde SPAL: 1-6. Justin Kluivert kwam in de 78e minuut in het veld. Toen stond het al 5-1 voor de bezoekers uit Rome dankzij treffers van Nikola Kalinic, Carles Pérez, Aleksandar Kolarov en twee keer Bruno Peres. Alberto Cerri had gescoord voor SPAL. Nicolò Zaniolo bepaalde de eindstand op 1-6.

AS Roma heeft met nog drie wedstrijden te spelen acht punten minder dan stadgenoot Lazio, dat vierde staat. Lazio heeft nog een wedstrijd te goed en speelt donderdag tegen Cagliari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.