Terug

Volg Vandaag Inside

Inter rondt terugkeer van Lukaku af

Inter rondt terugkeer van Lukaku af

29 juni 2022, 21:06

Romelu Lukaku speelt komend seizoen weer bij Internazionale. De Italianen nemen de 29-jarige Belgische spits over van Chelsea.

Lukaku begint aan zijn tweede periode bij Inter. Van 2019 tot 2021 speelde hij ook voor de Milanezen. Chelsea betaalde een jaar geleden bijna 115 miljoen euro voor Lukaku, die een contract voor vijf jaar bij de Engelse club ondertekende. Chelsea nam Lukaku op jonge leeftijd in 2011 over van Anderlecht en verhuurde hem daarna aan West Bromwich Albion en Everton. In 2017 maakte Lukaku de overstap naar Manchester United.

Lukaku had in het seizoen 2020/2021 een groot aandeel in de eerste landstitel in elf jaar tijd voor Inter, dat de aanvaller nu van Chelsea huurt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.