Terug

Volg Vandaag Inside

'Inter Miami van Beckham aast op Steven Berghuis'

'Inter Miami van Beckham aast op Steven Berghuis'

26 sep 2020, 13:45

Het Inter Miami van eigenaar David Beckham aast op Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis, meldt Voetbal International. Mocht het tot een transfer komen, dan zal deze plaatsvinden op 1 januari 2021.

Inter Miami zal niet de hoofdprijs op tafel hoeven te leggen voor Berghuis. Dat werd bij de meest recente contractverlenging met de aanvoerder namelijk afgesproken.

Steven Berghuis was afgelopen seizoen goed voor 15 doelpunten, waarmee hij samen met Cyriel Dessers mede-topscorer werd. Ook dit seizoen staat de teller na twee wedstrijden al op drie goals.

Bij Inter Miami staan onder andere Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín onder contract. De club van eigenaar David Beckham staat na 13 wedstrijden een-na-laatste in de Eastern Conference.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.