Terug

Volg Vandaag Inside

Inter Miami bevestigt duel tussen Messi en Ronaldo

Inter Miami bevestigt duel tussen Messi en Ronaldo

12 dec 2023, 12:47

Inter Miami heeft de oefenwedstrijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo bevestigd. De plannen voor een treffen tussen de twee wereldsterren waren bekend, maar een datum was nog niet geprikt. De Amerikaanse club meldde dat het Saudische Al Nassr van Ronaldo op 1 februari de tegenstander is. Het duel wordt gespeeld in de Kingdom Arena in Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië.

Enkele dagen eerder neemt Inter Miami het in hetzelfde stadion op tegen Al-Hilal. De wedstrijden maken deel uit van de zogenoemde Riyadh Season Cup.

De Argentijn Messi (36) en Ronaldo (38) uit Portugal stonden in 2008 voor het eerst tegenover elkaar. Ze vochten de meeste duels met elkaar uit als spelers van respectievelijk FC Barcelona en Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.