Terug

Volg Vandaag Inside

Inter maakt vertrek Eriksen wereldkundig met indrukwekkende afscheidsvideo

Inter maakt vertrek Eriksen wereldkundig met indrukwekkende afscheidsvideo

17 dec 2021, 15:08

Inter en Christian Eriksen zijn definitief uit elkaar. De Deen kan vanwege zijn defribillator niet meer uitkomen in de Italiaanse Serie A en heeft zijn contract in Milaan nu verscheurd. Hij kan per direct op zoek gaan naar een nieuwe club.

Op Instagram plaatst Inter een indrukwekkende video van de tijd dat Eriksen in Milaan speelde. Verder schrijven zij: 'Hoewel wij en Christian nu uit elkaar gaan, zal onze band nooit verbroken worden. We hebben enkele herinneringen aan zijn tijd bij Inter verzameld in een speciale boodschap. Goede tijden, slechte tijden, doelpunten, overwinningen en feesten met fans buiten San Siro'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.