Terug

Volg Vandaag Inside

Inter klimt na zege naar derde plaats

Inter klimt na zege naar derde plaats

8 okt 2018, 00:31

FERRARA (ANP) - Internazionale heeft de goede vorm ook na de uitzege bij PSV in de Champions League vastgehouden. De ploeg van coach Luciano Spaletti won bij SPAL in Ferrara met 2-1. Inter staat na de zege derde op acht punten van koploper Juventus en op twee punten van Napoli.

Inter speelde in Ferrara zonder Stefan de Vrij. De verdediger zat op de bank. Mauro Icardi, ook al trefzeker in Eindhoven, zorgde voor de doelpunten van Inter. De Argentijn kopte een voorzet van de Kroaat Sime Vrsaljko achter doelman Alfred Gomis. Mirku Antonucci kreeg de kans om SPAL op gelijke hoogte te brengen. De Italiaan schoot zijn strafschop echter hard naast.

SPAL zette in de tweede helft druk en dat werd beloond met de 1-1 van Alberto Paloschi, die van dichtbij kon binnentikken. Icardi toonde enkele minuten later echter opnieuw zijn klasse door op een diepe pass van Ivan Perisic hard in het doel van SPAL te schieten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.