Terug

Volg Vandaag Inside

Inter huurt Cédric van Southampton

Inter huurt Cédric van Southampton

26 jan 2019, 23:09

MILAAN (ANP) - Internazionale heeft zich versterkt met Cédric Soares. De vleugelverdediger maakt het seizoen op huurbasis af in de Serie A. De Portugese international, bekend onder zijn voornaam Cédric, staat onder contract bij de Engelse club Southampton.

De 27-jarige verdediger kwam dit seizoen achttien keer in actie in de Premier League. Cédric is onder de nieuwe manager Ralph Hasenhüttl echter niet meer verzekerd van een basisplaats. Southampton laat hem daarom naar Inter gaan. ,,Ik heb hier lang van gedroomd, Inter is een ongelooflijk mooie club'', zegt de Portugees, die in 2016 met zijn land de Europese titel pakte. ,,Ik denk dat mijn manier van voetballen perfect past bij Inter.''

Cédric speelde eerder voor Sporting Portugal. Southampton nam deze week ook al afscheid van Wesley Hoedt, die op huurbasis overstapte naar Celta de Vigo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.