Terug

Volg Vandaag Inside

Inter door zege in spoor van AC Milan

Inter door zege in spoor van AC Milan

10 mrt 2019, 18:23

MILAAN (ANP) - Internazionale houdt nummer drie AC Milan in het vizier in de Serie A. De club uit Milaan versloeg in eigen huis SPAL met 2-0 en is stadgenoot Milan tot op één punt genaderd. Koploper Juventus heeft 25 punten meer.

Inter kwam pas in de tweede helft tot scoren tegen de nummer zestien uit de Italiaanse competitie. Matteo Politano kreeg de bal in het strafschopgebied voor zijn voeten en haalde effectief uit laag in de rechterhoek. Tien minuten later besliste Roberto Gagliardini de wedstrijd voor de thuisploeg, waar Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde.

Atalanta won bij Sampdoria met 2-1 en vergrootte het gat naar de concurrent tot vijf punten. Duvan Zapata en Robin Gosens scoorden voor de ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon, die beiden speelden. Fabio Quagliarella had Sampdoria uit een strafschop nog op 1-1 gebracht. Atalanta staat op 44 punten, evenveel als AS Roma en Torino, dat met 2-1 won bij Frosinone.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.