Terug

Volg Vandaag Inside

Inspiratieloos Tottenham verliest 1-3 bij concurrent Sheffield United

Inspiratieloos Tottenham verliest 1-3 bij concurrent Sheffield United

2 juli 2020, 23:00

Tottenham Hotspur heeft een flinke deuk opgelopen in de strijd om een Europees ticket. Tegen directe concurrent Sheffield United werd met 1-3 verloren. Steven Bergwijn begon in de basis bij de ploeg van José Mourinho.

In het eerste deel van de wedstrijd waren de Spurs en Bergwijn sterk, maar het was de Noor Sander Berge die The Blades naar een 1-0 voorsprong schoot. Meteen na de goal van Sheffield, prikte Kane de 1-1 binnen. Deze goal werd echter even later afgekeurd door de VAR wegens een handsbal van Lucas Moura.

Na rust stortte de ploeg van Mourinho helemaal in. Invaller Lys Mousset en spits Ollie McBurnie zorgen voor de 2-0 en 3-0. Harry Kane wist in de laatste minuut nog wel het net te vinden en tekende voor de 3-1.

Door de 3-1 nederlaag staat Tottenham op de achtste plek in de Premier League. Rivaal Arsenal is de Londense club inmiddels gepasseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.