Terug

Volg Vandaag Inside

Iniesta maanden uit de roulatie

Iniesta maanden uit de roulatie

16 dec 2020, 13:43

Andrés Iniesta staat voor vier maanden langs de kant wegens een dijbeenblessure. De 36-jarige Spanjaard speelt momenteel voor het Japanse Vissel Kobe.

Iniesta liep de blessure vorige week donderdag op tijdens de kwartfinale van de Aziatische Champions League tegen het Zuid-Koreaanse Suwon Samsung. De scheur werd na afloop van de wedstrijd in het Al Janoubstadion in Al-Wakrah (Qatar) vastgesteld in een Qatarees ziekenhuis. Iniesta werd vervolgens in Barcelona geopereerd.

De Spanjaard speelt sinds medio 2018 bij Vissel Kobe. Daarvoor was hij vijftien jaar lang een bepalende factor op het middenveld van FC Barcelona.

Vissel Kobe presteert dit seizoen zeer matig. De club staat met nog één duel te spelen twaalfde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.