Inhaalrace voorkomt nieuwe tegenslag Mourinho

6 okt 2018, 22:28

MANCHESTER (ANP) - Manchester United heeft in de Premier League nieuw puntenverlies ternauwernood kunnen voorkomen. De ploeg van de geplaagde trainer José Mourinho keek tegen Newcastle United tot de 70e minuut tegen een 0-2-achterstand aan, maar won alsnog met 3-2.

Invaller Alexis Sánchez, halverwege de tweede helft in het veld gekomen voor Marcus Rashford, maakte in de laatste minuut de winnende treffer.

United beleefde een dramatisch start en keek na tien minuten al tegen een achterstand van 0-2 aan. Kenedy en Yoshinori Muto zorgden ervoor dat het muisstil werd in Manchester. Die stand stond tot de 70e minuut op het scorebord, maar Juan Mata (vrije trap) en Anthony Martial (schot in korte hoek) zorgden voor een gelijke stand. Sánchez zorgde er voor dat Mourinho niet verder in het nauw werd gedreven.