Terug

Volg Vandaag Inside

Indrukwekkend eerbetoon aan overleden zoontje van Go Ahead-doelman Michaelis

Indrukwekkend eerbetoon aan overleden zoontje van Go Ahead-doelman Michaelis

2 feb 2021, 20:15

Een zeer indrukwekkend eerbetoon aan Jax, het overleden zoontje van Go Ahead Eagles-doelman Mitchel Michaelis en zijn vriendin Jenn, voorafgaand aan Go Ahead Eagles-FC Volendam. De spelers van beide teams dragen een shirt met daarop de tekst 'Lieve Jenn en Mitchel, wij denken aan jullie' en houden een minuut stilte ter nagedachtenis aan Jax.

Go Ahead Eagles maakte maandag het overlijden van Jax bekend. De club schreef op de website: 'Mitchel en Jenn maakten afgelopen zomer met trots de geboorte van Jax kenbaar. Nadien moest Jax een oneerlijke strijd tegen een zeldzame ziekte leveren. Een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn helaas afscheid nemen van Jax.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.