Terug

Volg Vandaag Inside

'Incidenten bij Feyenoord? Het is een groep ideale schoonzonen!'

'Incidenten bij Feyenoord? Het is een groep ideale schoonzonen!'

7 okt 2021, 23:41

Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam denkt niet dat Feyenoord dit seizoen nog grote incidenten gaat beleven. Dat zegt de journalist in de Dick Voormekaar Podcast. Schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond is hier genuanceerder in.

'Ik ben niet zo bezig met Arne. Alles wat die man doet lijkt ineens heel logisch en er is niks op aan te merken. Maar goed, dat moet niet te lang duren. Er moeten wel wat incidentjes komen, want anders halen we de 100ste uitzending niet', zegt Van Egmond met een knipoog.

Krabbendam gelooft niet dat het bij Feyenoord uit de hand kan lopen. 'Ik verwacht geen incidentjes bij Feyenoord. Ik zit een beetje naar die spelersgroep te kijken en denk dan: wie in deze spelersgroep moet er vervelend gaan doen dan?', stelt de clubwatcher de vraag terug.

'Nu kan je dat nog niet inschatten, omdat ze nu goed presteren en lekker meedraaien, maar op een gegeven moment houd het op. Ik hoef jou toch niet uit te leggen hoe dat werkt? Als ze 2 of 3 keer op rij hebben verloren, breekt toch hoe dan ook de pleuris uit!', zegt Van Egmond lachend.

'Ja, tuurlijk. Maar toch niet door die spelers? Het is een groep ideale schoonzonen!', is Krabbendam zeker van zijn zaak.

'Weet jij veel hoe die Trauner zich houdt. Dat is een seriemoordenaar. Die vergiftigd z'n trainer en dan staat 'ie er wel weer in. Zo'n type!', besluit de schrijver grijnzend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.