Terug

Volg Vandaag Inside

'Inbrekers maakten 500.000 euro aan horloges buit bij Di Maria, vader Marquinhos geslagen'

'Inbrekers maakten 500.000 euro aan horloges buit bij Di Maria, vader Marquinhos geslagen'

15 mrt 2021, 17:10

Zondagavond werd er tijdens het duel tussen PSG en Nantes ingebroken in de huizen van Di Maria en de ouders van Marquinhos. Franse media melden dat er bij Di Maria voor 500.000 euro aan horloges buit werd gemaakt, terwijl bij de inbraak in het huis van de ouders van Marquinhos zijn vader zou zijn geslagen.

Di Maria werd zondagavond tijdens het duel tegen Nantes gewisseld nadat technisch directeur Leonardo trainer Pochettino op de hoogte had gebracht van de inbraak. L’Equipe meldt dat er voor 500.000 euro aan horloges en sieraden werd gestolen. Le Parisien meldt dat de dieven niet in aanraking kwamen met de vrouw en dochters van Di Maria, die thuis waren. De inbrekers wisten met de lift geluidloos de bovenverdieping te bereiken en stil weg te komen.

Ook in het huis van de ouders van Marquinhos werd ingebroken. Le Parisien meldt dat de vader van de aanvoerder en zijn twee dochters thuis waren tijdens de inbraak. Zijn vader zou buiten de honden aan het voeren zijn geweest, meldt de krant, waarna hij naar binnen werd gedirigeerd en werd geslagen op zijn gezicht en borst. Hij werd opgesloten met de twee dochters van Marquinhos (13 en 16 jaar oud), waarna de dieven er vandoor gingen met onder andere drie tassen, sieraden en een bedrag van 2000 euro. Volgens RMC Sport is het niet zeker dat de vader van Marquinhos klappen kreeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.