Terug

Volg Vandaag Inside

In week van kerst meeste coronagevallen in Premier League

In week van kerst meeste coronagevallen in Premier League

29 dec 2020, 15:22

In de Premier League zijn de voorbije week achttien mensen positief getest op het coronavirus. Dat is dit seizoen het hoogste aantal in een week gemeten. De testen werden tussen 21 en 27 december uitgevoerd onder 1479 voetballers en stafleden.

Sinds de start van het seizoen zijn nu 131 mensen in de hoogste Engelse voetbalklasse positief getest op het coronavirus.

De wedstrijd tussen Everton en Manchester City ging maandag niet door omdat meerdere spelers bij Manchester City besmet zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.