Terug

Volg Vandaag Inside

'In finale tegen Ajax is alles mogelijk voor Vitesse'

'In finale tegen Ajax is alles mogelijk voor Vitesse'

16 apr 2021, 15:12

Vitesse won dit seizoen in competitieverband al van PSV, Feyenoord en AZ en hoopt zondag in de bekerfinale ook Ajax te verrassen. "We hebben laten zien dat we topploegen kunnen verslaan", zei trainer Thomas Letsch. "Ajax is zonder twijfel de beste ploeg van Nederland, dat hebben ze al bewezen. Maar in één wedstrijd is alles mogelijk."

Vitesse verloor aan het begin van het seizoen in de Eredivisie met 2-1 in Amsterdam. "Die wedstrijd staat me nog goed bij", zei Letsch. "Vlak daarvoor was ik weer negatief getest na een eerdere coronabesmetting. We speelden in de eerste helft heel, heel goed. We hadden na 5 minuten al met 2-0 voor kunnen staan. Uiteindelijk maakten we twee fouten te veel. Zondag moeten we het beter doen. Geen fouten maken en onze kansen afmaken, want tegen Ajax krijg je geen tien kansen. Natuurlijk is Ajax de favoriet, maar dat maakt mij niets uit."

Op de geblesseerde middenvelder Patrick Vroegh na heeft Letsch een fitte selectie tot zijn beschikking.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.