Terug

Volg Vandaag Inside

'In een leeg stadion kampioen worden, zou ik vreselijk vinden voor ze'

'In een leeg stadion kampioen worden, zou ik vreselijk vinden voor ze'

16 mrt 2020, 09:02

Virgil van Dijk vreest voor een leeg Anfield als Liverpool na dertig jaar eindelijk weer eens de landstitel pakt. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat alle grote competities stilliggen en het is de vraag of de competities wel normaal kunnen worden uitgespeeld.

"Niemand wil wedstrijden spelen zonder de eigen supporters. Als we in een leeg stadion kampioen zouden worden, dan zou ik dat vreselijk vinden voor ze. Als er geen fans zijn op Anfield, dan zou dat toch wel een klap zijn", zei Van Dijk tegen The Guardian.

Liverpool heeft in de Premier League maar liefst 25 punten meer dan Manchester City, de regerend landskampioen. "We moeten hiermee omgaan", aldus de verdediger. "Maar als er geen fans bij mogen zijn, dan bezorgen we de fans alsnog de trofee."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.