Terug

Volg Vandaag Inside

In deze Nederlandse film gaat Johan Derksen een rol spelen

14 dec 2023, 10:02

Johan Derksen heeft een rol gekregen in een Nederlandse speelfilm, zo maakte hij dinsdag bekend bij Vandaag Inside. Om welke film het gaat, wilde Johan toen nog niet zeggen, maar woensdag werd duidelijk dat de besnorde analist te zien is in de film ‘Opa Cor’.

‘Opa Cor’ is een vervolg op ‘Ome Cor’, een film van Martin van Waardenberg. De acteur riep Johan afgelopen zomer aan tafel bij De Oranjezomer al op om ‘ja’ te zeggen tegen een rolletje. "Ik wil Johan Derksen héél graag, dus Johan; kom op!"

En Johan heeft gehoor gegeven aan de oproep. Donderdag zijn de opnames, in de buurt van Rotterdam. “Het is voor een goed doel”, legt Johan bij Vandaag Inside uit. “Voor het Sophia‎ Kinderziekenhuis.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.