Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik zou nooit bij Johan aan tafel gaan zitten, ik zou me zeer ongemakkelijk voelen'

'Ik zou nooit bij Johan aan tafel gaan zitten, ik zou me zeer ongemakkelijk voelen'

14 sep 2022, 17:35

Arno Vermeulen heeft in een interview in de VARAgids gereageerd op zijn bijnaam, die Johan Derksen regelmatig gebruikt in Vandaag Inside. Vermeulen wordt door Johan 'de witte Chinees' genoemd, omdat hij commentaar zou geven bij tafeltennis.

"Ah, dat is een jaar of zeven geleden begonnen, een grapje van Johan Derksen," reageert de commentator. "Ik til er niet zo zwaar aan. Ik had altijd best goed contact met hem, ben ook weleens bij­ Voetbal international op de redactie geweest."

"Misschien vond het hij vervelend dat ik als journalist bij een voetbaltalkshow zo’n beetje dezelfde rol ben gaan spelen als hij," gaat Vermeulen verder. "Ik lig er niet wakker van, Derksen maakt ook over Jack van Gelder verschrikkelijke opmerkingen, of over Tom Egbers. Uiteindelijk komt iedereen een keer aan de beurt."

Of Vermeulen ooit aan tafel zou gaan zitten bij Johan? "Nooit, want dan zou ik me zeer ongemakkelijk voelen. Ik kijk er eerlijk gezegd ook echt niet naar. Ik denk dat ik een heel leuke middag met Derksen zou kunnen hebben hoor, maar ik hoef niet in zijn programma."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.