Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik zie hem eerder voor 80 miljoen verkocht worden dan Antony'

'Ik zie hem eerder voor 80 miljoen verkocht worden dan Antony'

7 nov 2021, 17:06

Antony heeft zijn marktwaarde dit seizoen flink opgevijzeld, zo vertelt sportmarketeer Frank van den Wall Bake in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Braziliaan maakt veel indruk in de Champions League en hij debuteerde dit seizoen voor het Braziliaanse elftal.

'Aanvallers staan meer in de schijnwerpers. Ze vallen sneller op,' aldus Van den Wall Bake. Hij betwijfelt of Ajax dit moment een recordbedrag zou opleveren voor Ajax, dat op dit moment ligt op 86 miljoen voor Frenkie de Jong: 'Ik denk dat zijn marktwaarde is verdubbeld sinds zijn komst. Maar die lag niet op veertig, maar op twintig miljoen. Ik denk dat hij nu zo’n vijftig miljoen waard is.'

'Antony is op het ogenblik hot. Dat komt ook omdat hij bruist van het zelfvertrouwen,' vervolgt Van den Wall Bake. Hij vindt Antony echter nog geen constante factor: 'Jurriën Timber is bijvoorbeeld stabieler. Die heeft sinds hij in de basis is gekomen, amper een stap verkeerd gezet. Die zie ik eerder voor 80 miljoen verkocht worden. Clubs kijken namelijk ook naar betrouwbaarheid.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.