Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik zeg altijd dat René van der Gijp stiekem wel een Feyenoorder is'

'Ik zeg altijd dat René van der Gijp stiekem wel een Feyenoorder is'

29 dec 2022, 10:31

Nicky van der Gijp is al vanaf kleins af aan groot fan van Feyenoord. Dat heeft hij niet te danken aan zijn vader, maar toch denkt Nicky dat René 'stiekem van binnen wel gewoon een beetje een Feyenoorder is'.

"Mijn vader vindt het heel leuk dat ik zo gek van Feyenoord ben", vertelt Nicky in een uitgebreid interview met Hand in Hand Magazine. "Hij is niet echt supporter van een club, maar hij vindt Feyenoord wel een sympathieke club. Hij hoopt wel voor mij dat Feyenoord het goed doet en ik zeg altijd dat hij stiekem van binnen wel gewoon een beetje een Feyenoorder is. Daar geloof ik echt heilig in, alleen geeft hij het niet toe."

Tijdens de wedstrijden van Feyenoord loopt René wel eens te dollen met zijn zoon. "Als het voor geen meter loopt, loopt hij me altijd te narren", vertelt Nicky verder. "In de rust van de uitwedstrijd tegen Sturm Graz belde hij me en zei: Jahanbakhsh speelde wel goed, hè? Puur omdat hij weet dat ik dan gek word. Inmiddels kan ik er natuurlijk wel om lachen, maar vroeger werd ik er gek van."

"Eén keer ben ik echt bos op hem geworden", vervolgt Nicky. "Dat was in het kampioensjaar. In de uitwedstrijden tegen PEC Zwolle stonden we al na een kwartier met 2-0 achter en ik dacht echt dat we de titel zouden verspelen die dag. Hij lag echt vijf minuten in de slappe lach en ik werd echt gek. Hij bleef maar doorgaan, dus toen ben ik wel boos geworden", aldus de zoon van René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.