Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik word helemaal gek, ik ben blij dat ik af en toe naar VI ga'

'Ik word helemaal gek, ik ben blij dat ik af en toe naar VI ga'

3 feb 2021, 00:40

Jan Boskamp werd tijdens de Dick Voormekaar Podcast gebeld door Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. De analist vertelde hoe hij in de huidige lockdown zijn dagen doorkomt.

'Ik word helemaal gek. Ik zweer het je, ik word helemaal gestoord,' vertelt Jan. 'Ik ben blij dat ik af en toe naar de Europa League ga en naar VI. Ik zit alleen maar voor de televisie voetbal, wielrennen en een beetje naar het nieuws te kijken. Naar die praatshows kijk ik ook niet meer, want daar hoor je ze alleen maar over corona zeiken. Daar word je echt niet vrolijk van.'

'Dan kun je beter gewoon weer de tweede divisie in Sudan gaan volgen, wat jij altijd doet,' oppert Van Egmond. 'Dat lijkt me het beste,' reageert Jan. 'Af en toe zit ik te zappen… Maar je ziet alleen maar wedstrijden die al geweest zijn! Dat is klote.'

Beluister de Dick Voormekaar Podcast hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.