Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik wist dat mijn spelers terug zouden komen'

'Ik wist dat mijn spelers terug zouden komen'

1 mrt 2021, 09:41

Na een reeks tegenvallende resultaten heeft Liverpool eindelijk weer eens gewonnen in de Premier League. Trainer Jürgen Klopp was opgelucht na de zege (2-0) bij Sheffield United. "Maar ik wist dat mijn spelers terug zouden komen."

Het is een stap in de goede richting, meer nog niet. Klopp weet dat zijn ongenaakbare kampioenen van vorig seizoen slechts op de zesde plaats staan. "Dat is natuurlijk niet genoeg en deze overwinningen hadden we nodig om aansluiting te houden met de clubs boven ons."

"We hebben gezien dat de spelers alles voor elkaar doen", vervolgde Klopp. "Ze doen het samen, als team. Na enkele nederlagen roept de buitenwacht dat het gedaan is met deze lichting. Dat is niet zo, dat hebben we nu weer gezien. Deze selectie is nog tot heel veel in staat."

Liverpool wordt al sinds het begin van het seizoen geplaagd door blessures. Dat zijn elftal daardoor nooit in dezelfde samenstelling kan spelen, is volgens Klopp de voornaamste reden van de terugval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.