Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid'

'Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid'

23 nov 2023, 13:00

Ajax-middenvelder Silvano Vos is pas achttien jaar, maar heeft grote dromen. “Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid”, zo vertelt hij in gesprek met AjaxLife.

Bij Vos, die sinds dit seizoen officieel deel uitmaakt van de A-selectie van Ajax, is het zelfvertrouwen groot. “Met mijn kwaliteiten en uitstraling denk ik dat ik veel energie kan geven aan het team. Zowel binnen als buiten het veld. Een leidersrol zit er bij mij van nature wel een beetje in. Leeftijd maakt daarbij niet uit. Als je jezelf maar goed laat zien, de juiste mentaliteit hebt en brutaal bent.”

De talentvolle middenvelder wil zichzelf blijven verbeteren. “Ik kan mezelf nog meer laten horen. Dat is een verbeterpunt. Voor nu ben ik blij dat ik mijn minuten maak. Ik wil graag een motor in de ploeg zijn, die de juiste energie brengt.” En dan? “Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid”, zegt Vos.

“Ik vind dat je de lat altijd hoog moet leggen, anders ga je te makkelijk denken. Ik snap dat het winnen van de Champions League met Ajax in de huidige situatie heel ver weg is, maar ik geloof erin dat het kan lukken. Het droomseizoen 2018/2019 heeft mij gesterkt in die overtuiging. Ik zat op de tribune en kreeg kippenvel tijdens de wedstrijden. Juist door die duels raakte ik er nog meer van overtuigd dat ik een Europese prijs wil winnen met deze mooie club.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.