Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik was een beetje bang voor Johan Derksen, maar ik vind het eigenlijk wel een leuke man!'

8 feb 2024, 14:34

Olcay Gulsen blikt In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, terug op haar debuut in de dagelijkse talkshow van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

"Ik ben gewoon helemaal verbaasd over Johan, hij was aardig!", zegt Olcay onder meer in de video hierboven tegen Wilfred. "Ik dacht: nou komt het, een emmer stront over mij heen. Maar ik vond het leuk! Ik vond het mega spannend. Ik heb jou gebeld, want ik wilde niet meer komen, maar alles viel mij mee. Maar jullie zijn natuurlijk wel een onvoorspelbaar stelletje, dus ik weet nog niet hoe ik het de volgende keer ga doen."

Olcay was voorafgaand aan haar bezoek bij Vandaag Inside een 'beetje bangig' voor Johan. "Maar Johan valt mij eigenlijk mee, ik vind het eigenlijk wel een leuke man", vervolgt Olcay. "Terwijl ik wel een beetje bangig was. Want hij kan heel naar uit de hoek komen, je afkappen, niet laten uitpraten. Hij kan je ook soort van framen. Want het is ook jullie arena. Ik moet een beetje mijn plek kennen", aldus Olcay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.