Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik vond het altijd heel leuk om bij de jongens aan tafel te zitten'

'Ik vond het altijd heel leuk om bij de jongens aan tafel te zitten'

3 nov 2022, 13:50

Gertjan Verbeek heeft altijd veel plezier beleefd aan zijn optredens bij Vandaag Inside, of een van haar voorlopers. Dat vertelt de 60-jarige voetbaltrainer in #DoneDeal de podcast. 

“Ik zat er in de tijd dat niemand er wilde zitten. Iedereen was bang om afgemaakt te worden, maar ik ging er zitten”, blikt Gertjan terug. “Tegenwoordig wil iedereen er graag zitten.”

Dat je aan tafel bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp ook wel eens moest incasseren, vond Gertjan geen probleem. “Op het moment dat je er zelf zit, pakken ze je niet zo hard aan, meestal dan de uitzending later”, knipoogt hij. “Maar ik heb brede schouders. Je bent onderdeel van het hele metier, en dan moet je je ook kwetsbaar opstellen, vind ik. Ik had daar nooit geen problemen mee.”

Gertjan is al even niet gevraagd, maar zou graag nog eens aanschuiven bij het Vandaag Inside-trio. “Ik vond het altijd heel leuk om bij de jongens aan tafel te zitten. Dat heb ik een tijd lang met veel plezier gedaan. Als ze me weer vragen, zeg ik geen ‘nee’.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.