Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik vind Giménez niet zo goed als dat iedereen hem inschaalt'

22 jan 2024, 19:00

Valentijn Driessen heeft zich in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, uitgelaten over Santiago Giménez. De Feyenoord-spits is samen met Vangelis Pavlidis topscorer van de Eredivisie met 19 goals, maar maakt de laatste tijd geen onuitwisbare indruk op Valentijn.

"Onze vriend Giménez levert niet meer," constateert Valentijn. "Ik vind hem niet zo goed als dat iedereen hem inschaalt. Er werd gezegd: 50 miljoen, dit en dat. Iedere keer weer: het is de Eredivisie!"

"En hij scoort niet tegen de nummer laatst van de Eredivisie," doelt Valentijn op Vitesse. "Als je ziet wat daar achterin staat... Ramon Hendriks, gehuurd van Feyenoord. Die heeft Feyenoord héél goed geholpen gisteren. En dan niet scoren... Alleen Brobbey scoort!"

Bekijk Koffie met Valentijn in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.