Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik vind die Coolsingel-koorts in Rotterdam zó voorbarig'

'Ik vind die Coolsingel-koorts in Rotterdam zó voorbarig'

20 jan 2023, 16:00

Johan Derksen kijkt uit naar de Klassieker, die aanstaande zondag om 14:30 wordt afgetrapt in De Kuip. Ondanks de euforische sfeer bij Feyenoord en de vormcrisis van Ajax, denkt Johan dat de Amsterdamse club zondag in het voordeel is.

“Ik denk dat Ajax wint”, zegt Johan aan tafel bij Vandaag Inside. “Ik vind het zó voorbarig, die Coolsingel-koorts in Rotterdam. Ze denken ‘PSV en Ajax zitten in de problemen’ maar ze vergeten dat FC Twente en AZ op de loer liggen.”

Feyenoord begint zondag tegen Ajax met een voorsprong van 5 punten op de Amsterdammers. AZ is de eerste achtervolger van Feyenoord, met een achterstand van 4 punten. PSV en FC Twente staan op een achterstand van vijf en zes punten. “En Twente en AZ hebben allebei een hartstikke goed elftal”, stelt Johan. “Ik vind dat Feyenoord nou niet zo’n fantastisch elftal heeft. Ze doen het goed en hebben veel punten, maar ik moet nog zien of ze aan het eind van de rit ook nog bovenaan staan.”

Bekijk de video hieronder.

René las oproep om dartpijlen mee te nemen naar Klassieker: 'Dan kan je beter Barney uitnodigen!'
2:42
René las oproep om dartpijlen mee te nemen naar Klassieker: 'Dan kan je beter Barney uitnodigen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.