Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik vind dat René van der Gijp een oudejaarsconference moet krijgen’

16 sep 2022, 12:15

Job Knoester heeft woensdag genoten van René van der Gijp, die in de uitzending van Vandaag Inside vertelde dat hij uit de kleren was gegaan tijdens het kijken naar een uitzending van Jinek

René zag het Jinek-item over de liefde voor naaktstranden en -campings, en raakte geïnspireerd door de nudisten. “Die mensen waren zo vrij daarover aan het praten. Toen dacht ik: weet je wat. Ik doe mijn broek uit. En ik ben gewoon in mijn blote lul door de kamer gaan lopen”, vertelde Gijp woensdag. “Ik heb drie honden en een uit de kluiten gewassen konijn. Die honden zagen mij ineens in m’n blote lul en die dachten ineens: ‘Hee, wat hangt daar?’ Nou, die gingen achter me aan.”

Job Knoester heeft hard moeten lachen om het verhaal, zo vertelt hij donderdag bij Vandaag Inside. “Ik zat gisteren in m'n eentje te kijken, want mijn vrouw was vroeg naar bed, en ik lag rollend op de bank. Dan begint René weer en dan denk ik van ‘waar gaat hij nou weer heen?' En dan is de volgende vraag ‘is het echt waar of niet?’, maar ik geloof hem ook nog!”

De strafrechtadvocaat vindt dat René uitstekend kan vertellen, en stelt dat de analist daar iets mee moet gaan doen. “Ik denk dat René een oudejaarsconference moet krijgen. Ik denk dat hij volle zalen krijgt!"

Johan Derksen ziet wel iets in het idee van Job: “Hij is in ieder geval leuker dan piepkuiken”, voegt Johan lachend toe, doelend op Marc-Marie Huijbregts. “Hahaha, ja als hij het kan… Ik denk dat we het gewoon moeten doen", besluit Job.

Het verhaal van René gemist? Kijk het fragment bovenaan dit artikel terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.