Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik mis mijn spelers en het voetbal'

'Ik mis mijn spelers en het voetbal'

23 apr 2020, 09:32

Jürgen Klopp hoopt dat hij snel weer met zijn spelers van FC Liverpool op het trainingsveld staat. "Maar eerst moet alles veilig zijn", doelt de coach van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum op het coronavirus. "Maar zodra het kan, dan gaan we trainen."

Je hoort Klopp niet klagen dat de restaurants en kroegen in Liverpool gesloten zijn. "Daar kom ik nauwelijks", zegt hij. "Maar ik mis wel mijn spelers en het voetbal. Maar we moeten de adviezen van de Britse regering afwachten. Het is niet anders."

Liverpool is dichtbij de eerste titel in 30 jaar. De koploper van de Premier League heeft een voorsprong van 25 punten op nummer twee Manchester City. Slechts twee overwinningen volstaan voor de landstitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.