Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik kon wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden'

'Ik kon wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden'

15 feb 2021, 10:10

In een interview met De Telegraaf heeft Ewout Genemans teruggeblikt op een pijnlijk moment dat plaatsvond tijdens de uitreiking van de Gouden Televizierring in 2011, toen Voetbal International, voorganger van Veronica Inside, de prestigieuze televisieprijs won.

Waar de genomineerden normaal aanwezig zijn in Carré, bleven de heren van VI in de studio op het Media Park. Er moest namelijk gewoon een uitzending worden gemaakt. Daarom was presentator Ewout Genemans naar de studio van VI gestuurd, om daar verslag te doen van alle gebeurtenissen.

Genemans had geen gemakkelijke avond en werd natuurlijk regelmatig in de maling genomen. Als klap op de vuurpijl had Mies Bouwman, die de winnaar van de Televizier Ring vanuit Carré bekend maakte, geen idee wie Ewout was: ’Ewout, wie is dat nou weer?'

In De Telegraaf krijgt Genemans de vraag of het ooit nog goed is gekomen tussen hem en Mies Bouwman: 'Jazeker! Ze heeft me later een brief gestuurd en die staat ingelijst bij mij thuis. Ze legde uit dat ze me even niet kon plaatsen. Toen kon ik wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden. Het is niet netjes om te vertellen wat ze precies schreef, maar het was iets heel liefs.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.