Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik hoop dat ik zondagavond lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit'

'Ik hoop dat ik zondagavond lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit'

14 apr 2021, 14:35

Theo Janssen kijkt als rasechte Arnhemmer en Vitesse-supporter uit naar de bekerfinale van aanstaande zondag. Janssen hoopt die avond zelfs 'lichtelijk dronken' aan te schuiven bij Studio Voetbal, zo vertelt hij in een video op de website van De Gelderlander.

De oud-speler van Vitesse en Ajax zal de wedstrijd thuis bekijken, hoewel hij wel in De Kuip aanwezig had kunnen zijn: 'Ik ben gevraagd door ESPN om in het stadion aanwezig te zijn. Ik heb aangegeven dat dat ik dat liever niet wou, omdat ik er ook voor kies om met m'n vriendin en wat vrienden die wedstrijd te kijken. Het is aan de ene kant leuk om in het stadion te zijn, maar aan de andere kant: er is niemand. Ik heb het meegemaakt bij Ajax laatst, de sfeer is er niet. Dus dan ben ik liever met wat vrienden om me heen en gezelschap, dan dat ik daar alleen in het stadion zit.

Janssen hoopt vervolgens voor een gedenkwaardige avond te zorgen: 'En ik hoop dat ik zondagavond lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit. Dus ik laat me ook maar eens een keertje ophalen en thuisbrengen, zondagavond, en ik hoop dat ik daar zondag na de uitzending niks meer van weet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.