Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik hoop dat ik weer aan tafel word uitgenodigd bij Vandaag Inside'

'Ik hoop dat ik weer aan tafel word uitgenodigd bij Vandaag Inside'

6 juli 2022, 18:16

Voor veel voetbalclubs is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen en zit de vakantie er alweer op. Voor Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, staat de vakantie echter nog voor de deur, zo vertelt hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside.

Valentijn heeft al wel een voorproefje van de vakantiemodus gehad: 'Ik ben met m'n zoon drie dagen naar Zuid-Frankrijk geweest. Hij is geslaagd, dan hoor je dat te doen als vader. Zo'n vader-zoon moment. Maar daar komen niet de gesprekken uit waarvan jij denkt dat die eruit komen. Dat kan ik je wel vertellen. Maar het was heel leuk. En nu nog vijf dagen werken en dan ga ik echt op vakantie.'

'Ik ga nu mijn identiteitskaart ophalen, vervolgt Valentijn, 'en dan ga ik naar Portugal vrijdag, voor twee en een halve week. Een halve week voor de Johan Cruijff Schaal kom ik weer terug.' Hij is dus ruim op tijd terug voor het nieuwe seizoen van Vandaag Inside, dat op maandag 15 augustus van start gaat: 'Ik hoop dat ik weer aan tafel word uitgenodigd,' aldus Valentijn.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn hieronder, waarin Valentijn onder andere ingaat op de transferperiodes van Ajax, PSV en Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.