Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik hoop dat ik Johan Derksen al sneller fan van mij kan maken'

'Ik hoop dat ik Johan Derksen al sneller fan van mij kan maken'

8 juni 2023, 13:30

Demi Vollering heeft in een uitgebreid interview met Helden kort teruggeblikt op haar debuut in Vandaag Inside. De wielrenster vertelt hoe ze mede dankzij Roxane Knetemann in beeld kwam bij de dagelijkse talkshow van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

Johan sprak zich namelijk voor het debuut van Demi al een keer lovend uit over de wielrenster. "Demi Vollering is de nieuwe ster", zei Johan onder meer. "Ik heb Van Vleuten jaren gevolgd, maar ik vind Vollering een bijzondere interessante renster."

De mooie woorden van Johan kwamen dankzij Roxane bij Demi terecht. "Ik ken Roxane Knetemann goed, die er ook geregeld zit. Na Strade Bianche appten we, ik stuurde haar dat ik vond dat ze het zo leuk deed. Johan Derksen was altijd heel erg fan van Annemiek van Vleuten en had tegen Rox gezegd dat hij een opvolgster had gevonden, dat ik dat was."

"Ik zei zoiets van: ik hoop dat ik Johan al sneller fan van mij kan maken", vervolgt Demi. "Rox vroeg of ik een keer wilde komen. Jan (de partner en manager van Demi, red.) regelde het toen verder en na Luik zat ik er aan de bar. Het was hartstikke leuk", aldus de 26-jarige wielrenster.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikten Demi en Wilfred onder meer terug op haar eerste optreden in Vandaag Inside. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Wilfred en Demi Vollering blikken terug op opmerkelijk moment in Vandaag Inside: 'Dat is toch raar?'
6:32
Wilfred en Demi Vollering blikken terug op opmerkelijk moment in Vandaag Inside: 'Dat is toch raar?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.