Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik heb wel wat prijzen gewonnen, maar ik zou ze echt allemaal inruilen voor deze’

24 jan 2024, 09:30

Wilfred Genee heeft een goedgevulde prijzenkast, maar de presentator zou daar heel graag De Gouden RadioRing voor zijn BNR-radioshow The Friday Move aan toe willen voegen.

“Ik zie het niet zozeer als een prijs voor mezelf, dit keer”, vertelt Wilfred in gesprek met De Telegraaf. “Ik zie het meer als een prijs voor The Friday Move, de mensen die er werken en natuurlijk BNR, zo’n beetje de kleinste radiozender van Nederland.”

Er kan tot en met donderdag 12:00 uur gestemd worden op The Friday Move, of een van de andere genomineerden. “Ik heb wel wat prijzen gewonnen, maar ik zou ze echt allemaal inruilen voor deze”, aldus Wilfred.

Wat vindt Wilfred leuker, radio of televisie? “Ik maak televisie eigenlijk op een manier hoe je radio maakt. We zitten gewoon aan een tafel dus je zou het ook zonder beeld kunnen doen. Ik vind radio misschien nog nét iets leuker”, luidt het antwoord van de presentator. “Radio is verbeelding. Dat maakt het zo leuk.”

Andere genomineerden voor De Gouden RadioRing zijn De 538 Ochtendshow (Radio 538), Jan-Willem Start Op! (NPO Radio 2/BNNVARA), KINKSTART (KINK) en het Qmusic-programma de Q-middagshow met Domien Verschuuren.

Breng >>HIER<< je stem uit!

Eerder deze week had Johan Derksen mooie woorden over voor de radiocarrière van Wilfred Genee. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.