Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb uit respect het rugnummer 10 niet van Messi overgenomen'

'Ik heb uit respect het rugnummer 10 niet van Messi overgenomen'

10 sep 2021, 10:46

Sergio Agüero heeft uit respect niet het rugnummer tien van Lionel Messi overgenomen bij FC Barcelona. 'Ik heb uit respect het rugnummer 10 niet van Messi overgenomen. Het is een code van onze vriendschap', zegt hij in gesprek met El Periodico.

Agüero kwam voornamelijk naar Barcelona om samen te spelen met zijn goede Argentijnse vriend Messi. 'Ze hebben me het rugnummer 10 aangeboden en mijn teamgenoten moedigden me aan: 'Gebruik 10!' Ik kwam hier met de gedachte om met Leo te spelen en Leo gaat gewoon nummer 10 dragen.'

Afgelopen zomer vertrok Agüero bij Manchester City. Na het vertrek van Messi kwamen er geruchten dat ook Agüero zou vertrekken. De 33-jarige spits heeft inmiddels gereageerd. 'Ik begrijp niet hoe deze verhalen zijn ontstaan', zegt Agüero in gesprek met RAC1. 'Toen ik had getekend, had Messi nog niets getekend, al werd er natuurlijk wel met elkaar gesproken. Die clausule is een verzinsel.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.