Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb nog nooit in de Eredivisie een team zó slecht zien verdedigen!'

'Ik heb nog nooit in de Eredivisie een team zó slecht zien verdedigen!'

28 feb 2023, 11:39

Johan en René hebben zondagmiddag met verbijstering zitten kijken naar Fortuna Sittard, dat in eigen huis met 2-4 onderuit ging tegen Feyenoord: "Ik heb nog nooit in de Eredivisie een team zó slecht zien verdedigen!"

"Dat Fortuna Sittard maakte er echt een potje van," vertelde René maandagavond in Vandaag Inside. "Als je nou aangespeeld wordt door de keeper op een manier waarvan je denkt: Als ik normaal doe, heb ik al heel veel moeite om dadelijk de vrije man te vinden, laat staan als ik 'm nog twee keer hooghoud! Kom eens op, wat is dit toch... Dit kan echt niet hoor, Wilfred," aldus René over de derde treffer van Feyenoord.

"Toen heb ik de televisie echt uitgezet," vervolgde René. "En dan hoor ik iedereen: "Wieffer in Oranje." Dan denk ik: Als Eus op het middenveld van Feyenoord had gespeeld tegen Fortuna, was hij ook geselecteerd voor het Turkse elftal."

Johan vulde René aan: "Er waren nog krantenjongens die de zege toeschreven aan het fantastische spel van Feyenoord. Maar ik heb nog nooit in de Eredivisie een team zó slecht zien verdedigen als Fortuna." "Och man, het was verschrikkelijk," concludeerde René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.