Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb moeten liegen tegen Wilfred Genee, waarvoor excuses'

'Ik heb moeten liegen tegen Wilfred Genee, waarvoor excuses'

14 okt 2021, 21:12

Dinsdagavond ontving Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars bij Khalid & Sophie de Sonja Barend Award, de prijs voor het beste televisie-interview, voor een gesprek met CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra. Wollaars vertelde dat hij al een tijdje wist dat hij de prijs ging winnen, waardoor hij moest liegen tegen onder andere Wilfred Genee.

'Ik wist het al twee weken. Ik was in Berlijn, toen werd ik gebeld. Ik heb het twee weken stil moeten houden,' zei Wollaars tegen presentator Khalid Kasem, en vertelde dat hij het daar behoorlijk moeilijk mee had.

'Ik werd vanmorgen nog gebeld door Wilfred Genee, live op de radio, die zei: 'Ik heb gehoord dat je hem hebt gewonnen.' En ik moest heel snel denken, ik dacht: Nee, hij is aan het vissen, dat heeft hij helemaal niet gehoord. Dus ik heb tegen Wilfred moeten liegen, waarvoor excuses Wilfred. Nou niet echt, maar een beetje. Maar ik ben er heel blij mee,' besluit de Nieuwsuur-presentator.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.