Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb het gevoel dat het Feyenoord niet wordt gegund'

'Ik heb het gevoel dat het Feyenoord niet wordt gegund'

4 feb 2023, 00:00

Willem van Hanegem is van mening dat de meerderheid het kampioenschap niet gunt aan Feyenoord. De Kromme merkt dat zeker 'tachtig procent' het niet kan hebben dat de Rotterdammers bovenaan staan in de Eredivisie.

"Ik heb het gevoel dat sinds het bij Feyenoord de goede kant op gaat, het ze niet wordt gegund", zegt Van Hanegem in de AD Willem & Wessel-podcast. "Dat heeft niets te maken met Calimero. Je ziet het gewoon aan de mensen die op televisie zitten en het voor het zeggen hebben. En ze moeten wel, want het zijn gewoon schijters. Tachtig procent gunt het Feyenoord niet."

De Kromme kan zich ook niet vinden in de kritiek die trainer Arne Slot over zich heen krijgt. Van Hanegem vindt het namelijk juist begrijpelijk als Slot zich wil uitspreken over scheidsrechterlijke beslissingen. "Als Slot dat ook vindt, mag hij dat zeggen", zegt Van Hanegem. "Ze staken een matras veren in zijn kont. Maar nu hij begint te mopperen, gaan ze op hem zaniken. Dat hadden ze in het begin moeten doen."

Aankomende zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. Van Hanegem is allesbehalve onder de indruk van het huidige spel van de Eindhovenaren. "Er zit zo weinig voetbal in PSV, dat is echt verschrikkelijk. Het is ren je rot. Je denkt: die spelers zijn elke dag met elkaar buiten bezig en dan trek je je aan elkaar op. Maar het niveau gaat maar niet omhoog. Er zit geen ontwikkeling in. Heel gek om te zien", aldus de oer-Feyenoorder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.