Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb geen enige twijfel dat hij hier gaat blijven om historie te schrijven'

'Ik heb geen enige twijfel dat hij hier gaat blijven om historie te schrijven'

4 nov 2020, 11:55

Zinédine Zidane twijfelt er geen seconde aan of Sergio Ramos zijn verblijf bij Real Madrid gaat verlengen. De 34-jarige verdediger heeft een aflopend contract.

"We weten wat voor een grote speler hij is. Hij is onze aanvoerder, onze leider en natuurlijk willen we dat hij voor altijd bij ons blijft", zei Zidane. "Hij laat altijd zijn toewijding zien en ik heb geen enige twijfel dat hij hier gaat blijven om historie te schrijven."

Ramos speelt al sinds 2005 bij Real. Hij won in Madrid vier keer de Champions League en pakte vijf landstitels. Ook won hij vier keer het WK voor clubteams.

Dinsdagavond maakte Ramos zijn honderdste doelpunt voor Real. Hij had daarmee een belangrijk aandeel in de 3-2-overwinning in de Champions League op Internazionale. Real heeft na drie duels vier punten en staat in de poule voorlopig derde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.