Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik heb er weleens een draai om mijn oren gekregen, maar Vandaag Inside is mijn guilty pleasure'

'Ik heb er weleens een draai om mijn oren gekregen, maar Vandaag Inside is mijn guilty pleasure'

9 nov 2022, 17:21

John van den Heuvel heeft in gesprek met de VARAgids verteld welke tv-programma's hij graag kijkt. De misdaadverslaggever onthult dat Vandaag Inside zijn guilty pleasure is.

"Ik vind het lekker om te kijken naar meningen die volstrekt niet op feiten zijn gebaseerd," vertelt Van den Heuvel. "Ik heb er ook weleens een draai om mijn oren gekregen, en als ze dat bij anderen doen kan ik daar net zo goed om lachen."

"Wilfred is dan nog de slimste en beste, dat hij met deze patiënten kan omgaan," vervolgt de misdaadverslaggever. "Ik zit er binnenkort zelf, dus dan zal ik het wel weer te horen krijgen."

Van den Heuvel maakt er ook geen geheim van waar hij nog meer graag naar kijkt: "Verder kijk ik graag voetbal, en ik heb op Netflix net Dahmer gekeken. Erg goed, vond ik, ondanks de kritiek. Je krijgt een goed beeld van hoe iemand tot dit soort moorden komt, en ook wat voor leed het veroorzaakt voor de nabestaanden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.