Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik gun Antony een wedstrijdje zonder VAR tegen een elftal met Fraser, Israel en Lems'

'Ik gun Antony een wedstrijdje zonder VAR tegen een elftal met Fraser, Israel en Lems'

21 mrt 2022, 08:55

Pierre van Hooijdonk heeft zich afgelopen zondag mateloos geïrriteerd tijdens De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (3-2). De analist van Studio Voetbal hekelt de maniertjes van de Braziliaanse aanvaller Antony.

Antony lag in de slotfase geblesseerd buiten de lijnen en kreeg daarna zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Danny Makkelie, omdat het spel dan niet stilgelegd hoeft te worden, ging hij het veld weer in. Tadic duwde Antony echter weer naar de grond. 'Ik begin er wel echt van te walgen nu', zei Pierre van Hooijdonk zondag bij Studio Voetbal. 'Het is continu doorrollen, gewoon echt dingen overdrijven. Het is echt pure, pure onzin. Hij probeert continu de scheidsrechter te misleiden. Die laatste actie is lachwekkend. Even later liep-ie weer met zijn shirt uit voor de tweede keer naar de supporters toe.'

'Als je Zuid-Amerikaanse spelers in je elftal hebt, dan krijg je dit erbij. Ten Hag heeft Antony niet in de hand, dat is toch wel duidelijk?', gaat Van Hooijdonk verder. 'Hoe vaak is hij goed weggekomen met natrappen? Al een aantal keer. Ik gun hem echt een wedstrijdje zonder VAR tegen een elftal met Fraser, Rinus Israel en Cor Lems. Heerlijk. Lekker uitleven', aldus Van Hooijdonk.

Feyenoord-trainer Arne Slot zorgde na De Klassieker voor hilariteit in de perskamer toen hij Antony op krukken binnen zag komen. Bekijk het in de onderstaande video terug!

Slot ziet Antony op krukken perskamer binnenkomen: 'Ik heb het toch onderschat'
1:37
Slot ziet Antony op krukken perskamer binnenkomen: 'Ik heb het toch onderschat'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.