Terug

Volg Vandaag Inside

Ik Geloof in Mij-zangers en Wilfred Genee verkopen Ziggo Dome in één minuut uit

Ik Geloof in Mij-zangers en Wilfred Genee verkopen Ziggo Dome in één minuut uit

27 nov 2020, 16:48

De hoofdpersonen van het SBS6-programma Ik Geloof In Mij, waarin nog onontdekte volkszangers worden gevolgd, geven in december een extra concert in de Ziggo Dome. De eerste show was vrijdag binnen één minuut uitverkocht, zo maakt Talpa vrijdagochtend bekend.

Tijdens de show treden René le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld, Johan Kettenburg, Wally Mckey, Dave van Well en Gio, die allemaal worden gevolgd in Ik Geloof In Mij, op. De presentatie is in handen van Wilfred Genee, die groot liefhebber is van Nederlandstalige muziek. Voor de fans die naast een ticket grijpen, is het concert te volgen via de sociale media-kanalen van SBS6.

De zender maakte vrijdag ook bekend dat er een tweede seizoen komt van Ik Geloof In Mij. In het nieuwe seizoen worden onder meer de weg naar de Ziggo Dome-concerten en alle voorbereidingen hierop getoond. De tweede reeks is in het voorjaar te zien.

Ik Geloof In Mij-ster René le Blanc was begin deze week te gast bij Wilfred Genee in de ochtendshow van Veronica Inside en werd daar verrast met het heuglijke nieuws dat hij samen met de andere deelnemers gaat optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De volkszanger onthulde ook graag eens te willen zingen tijdens een televisie-uitzending van Veronica Inside. Bekijk de beelden hieronder.

René Le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fan...
2:22
René Le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fan...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.