Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik gaf Jan vorig jaar 250 oliebollen, binnen 3 dagen waren ze op'

'Ik gaf Jan vorig jaar 250 oliebollen, binnen 3 dagen waren ze op'

31 dec 2020, 11:24

Scheidsrechter Bas Nijhuis was jarenlang eigenaar van een bakkerij, maar besloot dit jaar om hem te verkopen. Toen Jan Boskamp dit nieuws in Veronica Inside hoorde, reageerde hij geschokt.

Johan vertelde aan Jan: 'Bas Nijhuis is z'n bakkerij kwijt. Heeft 'ie verkocht.' Jan Boskamp maakte zich direct zorgen: 'En onze oliebollen dan?,' gezien het feit dat Bas normaal rond oud en nieuw altijd heerlijke oliebollen meeneemt naar de studio.

Op Instagram vroegen wij daarom aan de scheidsrechter of hij dit jaar wel een zakje oliebollen heeft opgestuurd naar België. Bas reageert: 'Ik had Jan er al 250 gegeven vorig jaar. Dat ze binnen 3 dagen al op waren kan ik ook niet helpen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.