Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk echt dat Ajax de Champions League-finale kan halen'

'Ik denk echt dat Ajax de Champions League-finale kan halen'

27 sep 2021, 11:10

Pierre van Hooijdonk denkt dat Ajax kans maakt om de finale van de Champions League te bereiken. De oud-spits geniet van het positiespel van de ploeg van trainer Erik ten Hag en is onder de indruk van de breedte van de selectie.

'Ik had nooit verwacht dat ik dit zou gaan zeggen, maar ik denk echt dat Ajax met deze selectie de Champions League-finale eventueel kan halen', zei Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal. 'Je moet dan wel een beetje geluk hebben met loten natuurlijk. De grote clubs moeten elkaar dan gaan elimineren.'

Het valt de analist ook op dat andere Europese topclubs nog niet zijn waar ze willen zijn. 'Ik zie ook dat Barcelona en Real Madrid in een soort transformatie zijn. Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München oké, maar alle andere ploegen...'

Ibrahim Afellay is het niet helemaal eens met Van Hooijdonk. 'Ik geloof niet dat Ajax Champions League kan winnen. Ik geloof wel dat ze ver kunnen komen. Ik denk dat Ajax sowieso de kwartfinale kan halen', stelt de oud-voetballer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.